Noord-Hollandse passie voor brass

22 april Gouden Spiker Festival: Alkmaar Brass live te volgen via livestream

GSF

Op zaterdag 22 april aanstaande doet Alkmaar Brass net als vorig jaar mee aan het Gouden Spiker Festival in Ureterp. Voor het eerst in de derde divisie en dit jaar zitten we ook met een record aantal muzikanten op het podium: 34 Alkmaar Brass’ers reizen af naar Fryslân komende zaterdag.

spikers

We doen mee met een uitdagend programma.

In een druk bezet veld (9 deelnemers) hopen we net als vorig jaar natuurlijk weer wat prijzen over de Afsluitdijk mee te gaan nemen naar Noord-Holland.

De stukken worden beoordeeld door: Jacob de Haan & Timo Hänf (D) en er worden in 9 prijzen verdeeld: 3 voor het Totaal Programma (de Gouden, Sulveren en Brûnzen Spikers), 3 prijzen voor het verplichte werk en 3 prijzen voor de solo.

Live uitzending

Voor de thuisblijvers: het festival wordt live uitgezonden via een online livestream van Omrop Fryslân. Zo kunt u vanuit uw luie stoel genieten van alle optredens. Alkmaar Brass zal aantreden tussen 20:00 en 22:00 uur, maar de uitzending begint al om 9:00 met de Festival divisie, vanaf 13:30 gaat het verder met de 4e divisie bands en de eerste 3e divisie bands zijn te horen vanaf 17:30 uur, waaronder onze streekgenoot uit de Goorn (brassband Kunst naar Kracht). Ook op vrijdagavond wordt er al om Spikers gestreden in Ureterp in de 5e divisie en ook deze optredens worden live uitgezonden.

Reacties zijn gesloten.