Noord-Hollandse passie voor brass

Zomerconcerten

Op 2 juni en 7 juli 2012 is Alkmaar Brass te beluisteren op 2 pleinen in de regio Alkmaar:

Op zaterdag 2 juni 2012 geven we op ‘prime-time’, namelijk tussen 14 en 15 uur een concert op het Canadaplein in Alkmaar tijdens het jaarlijkse kunstfestival “SAMen op het Plein” SAM staat voor ‘samenwerkende Alkmaarse Muziekverenigen’. Dit festival wordt jaarlijks georganiseerd door Artiance, de kunstopleider van Alkmaar.

Op zaterdag 7 juli 2012 organiseren wij in Heerhugowaard een nieuw zomerfestival, met de naam “Summer Breeze”
Al enige tijd hebben wij contacten met de fanfare Hou&Trouw over het gezamenlijk geven van een concert. Zo kwam het idee op, een gezamenlijk concert te organiseren aan het begin van de zomer; natuurlijk op een zonnige plek!

Enkele leden van Alkmaar Brass zijn tevens muzikant bij Fanfare Hou en Trouw in Heerhugowaard. Het festival op 7 juli  is dan ook ontstaan uit de goede herinneringen die deze leden hadden aan het het vorig jaar georganiseerde concert van Fanfare Hou&Trouw en het Blazersensemble op het Coolplein in Heerhugowaard. Het nieuwe plein in Heerhugowaard is erg geschikt voor het geven van een concert in zomerse sfeer. Ook het Blazersensemble bewaarde goede herinneringen aan dit concert en heeft contact gezocht met Hou&Trouw over een herhaling van dit concert. In overleg hebben we besloten te gaan voor een driedubbelconcert.
Advertentie

Reacties zijn gesloten.